Help mee om Rico’s werk voort te zetten.

Volg ons!

RICO`S FOUNDATION CAMBODJA

Mam, wij gaan daar niet naar toe om te vechten, maar voor de vrede en de veiligheid van de bevolking en om die mensen daar te helpen”.

Met deze woorden kwam Rico thuis toen hij vertelde dat hij werd uitgezonden naar Cambodja en ik daarvan nogal schrok. Helaas heeft Rico niet de kans gehad om dit mogelijk te maken.

Nu wil ik, samen met mijn man Henk, proberen om Rico`s werk daar af te maken. Onze gehele opbrengst van o.a. mijn boek “In de voetsporen van Rico”, de schilderijen van onze schilderclub Artfun en alle andere giften en donaties brengen wij persoonlijk naar Sisophon. Wij willen daar iets betekenen voor de mensen die Rico zo graag had willen helpen.

Wij hebben contact met Pater Visser, grondlegger van de Don Bosco Foundation of Cambodia. Hij woont en werkt al 25 jaar in Cambodja en hij doet er alles aan om kinderen goed onderwijs te geven en een vak te kunnen leren, zodat ze verder kunnen in de maatschappij. Pater Visser heeft al een paar scholen opgericht, waaronder een hotelschool.

Om die reden heb ik “Rico`s Foundation Cambodja” opgericht. Help jij mee om Rico’s werk voort te zetten? Hoe mooi is het als wij heel veel kinderen kunnen helpen met dingen die voor ons zo vanzelfsprekend zijn.